Downloads

Via de website bieden wij u een aantal downloads aan.

Graag verwijzen wij u door naar de volgende pagina’s om de documenten te downloaden.


U heeft een geschikte woning bij ons gevonden en wilt graag een bod uitbrengen. Goed om te horen! Graag verwijzen wij u naar ons biedingformulier.

Alleen schriftelijke biedingen worden door 88 Makelaars in behandeling genomen en aan de cliënt voorgelegd. Indien u een bod wilt uitbrengen verzoeken wij u gebruik te maken van dit biedingformulier. Het formulier dient u zo volledig mogelijk in te vullen en getekend naar ons retour te sturen samen met een geldig legitimatiebewijs.

Het formulier kunt u retour sturen via info@88makelaars.nl. Graag ontvangen wij een duidelijke scan of foto van het formulier, zodat wij deze direct in behandeling kunnen nemen. Bij voorbaat dank.

U kunt dit formulier downloaden via deze link: klik hier voor het biedingformulier


Een werkgeversverklaring is een verklaring afgegeven door de werkgever, waaruit blijkt dat u inkomen van uw werkgever ontvangt. Dit belangrijke document is nodig om een hypotheek af te sluiten. De werkgeversverklaring bewijst aan de bank dat u een vast contract heeft en dat u voldoende inkomen geniet om de vaste lasten van de woning te betalen.

In het geval dat u (nog) geen vast contract heeft bij uw werkgever, kunt u de intentieverklaring laten invullen door uw werkgever. Hiermee geeft uw werkgever aan, dat hij de intentie heeft om u bij gelijk functioneren, in vaste dienst aan te nemen. Klik hier om de juiste versie van de werkgeversverklaring te downloaden.