Over 88Makelaars

Uw makelaar, die met u meedenkt!

88 Makelaars is een begrip in het centrum van Den Haag. In korte tijd hebben wij ons bewezen met onze ervaring in de makelaardij. Wij zijn zeer betrokken bij onze klanten die wij begeleiden tijdens zijn of haar aan- of verkoopproces, waardoor we samen met de klant zeer goede resultaten boeken. 

Het kopen of verkopen va een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Voorkom bouwkundige en juridische problemen en maak gebruik van onze professionele begeleiding. Wij zijn een deskundig team met specialisten die hart voor het makelaarsvak hebben. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Waarom een VBO makelaar? Omdat wij staan voor kernwaardes zoals integriteit en betrouwbaarheid. Klik hier voor meer informatie over VBO.

Wij helpen u graag met uw zoektocht naar uw droomhuis en zorgen dat deze belangrijke fase in uw leven op een soepele manier verloopt. Dit scheelt u een hoop tijd, geld en een hoop zorgen. Een aankoopmakelaar komt op voor uw belangen. Wilt u meer informatie over onze aankoopmakelaars? Klik hier om verder te gaan naar onze aankooppagina. 

Wij merken dat steeds meer mensen achter het net vissen bij het vinden van een leuke woning. In sommige gevallen kunnen wij via onze connecties helpen met het vinden van een geschikte woning, nog voor dat deze op Funda staat. Daarnaast helpen wij u bij het beantwoorden van al uw vragen in deze spannende fase.

Door middel van verschillende servicepakketten, kunnen wij u als makelaar service op maat bieden. Of nu nu alleen ondersteuning wenst ten behoeven van het bieden en de juridische aspecten, of liever gaat voor volledige ondersteuning, wij bieden het. Samen kunnen wij kijken naar een passende oplossing die aansluit op uw behoefden. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.